Počet psů: 72084

Cipísek od Krhovského potoka - výstavy

Akce Datum Rozhodčí Třída Klasifikace Posudek
NVP OLOMOUC 09.01.2010 Skrzynski Aleksander (PL) třída dorostu VN1 Velmi nadějný pes, dobrá hlava, dobré zuby a oko, horní i dolní linie dobrá, končetiny se silnou kostrou, dobrý v pohybu i v postoji, výborná srst.
NVP OSTRAVA 10.04.2010 Ing. Miroslav Stanovský (SK) třída mladých VD1 Oko tmavé, chrup úplný, skus nůžkový. Mladý pes s méně typickou hlavou, s vysoko nasazeným a špatně nesených slechem, přiměřeně dlouhý krk, koretkní linie horní i spodní, zaúhlení a pohyb obou párů končetin vpořádku, srst stand., na výstavu neupravená.
KVJ SLUŠOVICE 01.08.2010 Ing. Marcela Fidrichová (SK) třída mladých VD2 OH 32 cm, oko tmavé, chrup úplný, skus nůžkový. Pes stand. hlavy s výše nasazeným a neseným slechem, v křížovobederní oblasti hřbet mírně převýšený, výborné hrubé osrstění s výraznými znaky, korektní úhlení vpředu i vzadu, dobrý v pohybu, klidná povaha.
NVP BRNO 25.09.2010 MVDr. Miroslav Kalich třída otevřená V2 OH 32 cm, oko tmavě hnědé, chrup úplný, skus nůžkový. Pes jezevčík drsn. trpasličí barvy divočáka, samčí hlavy, pevná rovná hřbetní linie, dobře utvářený hrudník i předhrudí, zaúhlení i mechanika běhů správná, osrstění stand., povaha klidná.